Skip to main content

A Lovász Pincészetben egész évben várjuk a borkedvelő vendégeket. Borkóstolóinkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretik a kisebb kézműves pincészetekre jellemző egyedi ízvilágot, valamint a családias és közvetlen hangulatot.

Állandó nyitva tartásunk nincs, ezért a borkóstolókon való részvétel e-mailen vagy telefonon történő előzetes időpont-egyeztetés alapján lehetséges. Amennyiben csak vásárlási céllal keresné fel pincészetünket telefonon és e-mailben egyaránt időpontot egyeztethet velünk.

A borkóstolás a tulajdonosok valamelyike által vezetett borház- és pincelátogatással indul, mely során a vendégek betekintést nyerhetnek a pincészet és az annak otthont adó épületegyüttes történetébe, a borászat működésébe, valamint a borkészítés technológiájába. A pincetúrát borkóstoló követi, ami mellé borkorcsolyaként pogácsát szervírozunk. Igény esetén, külön díjazás ellenében meleg étellel is tudunk szolgálni (két gyöngyösi étteremmel állunk kapcsolatban, ahonnan az Önök által igényelt fogásokat kihozatjuk a pincészetünkbe). 
 

Sajnos szállást nem tudunk biztosítani, de az alábbi szálláshelyeket ajánljuk:

Szalajka-Ház
3231 Gyöngyössolymos, külterület 0277 hrsz. 

Vándor fogadó
3231 Gyöngyössolymos, Kiss Ignác út 11.

Hotel Opál*** Superior, Gyöngyös
3200 Gyöngyös, Könyves Kálmán tér 12.

Károly Róbert Diákhotel
3200 Gyöngyös Bene út 69.

4 ÉVSZAK Hegyihotel*** Mátraháza

Fecskefészek Vendégház

A termék bekerült a kosárba.
Elmúltál 18 éves?